Menu
Din huskeliste

Vrij in de ruimte: Stel uw bed op waar u maar wilt

De meeste Svane bedden kunt u vrij op elke plaats in de ruimte opstellen, hoeveel ruimte u ook hebt. Een stopcontact kan voor brandgevaar zorgen, of een koude wand voor problemen met vocht. Het Vrij-in-de-ruimte-concept van Svane is in zulke gevallen de perfecte oplossing. Met hoofdgedeelten die u kunt bevestigen aan het bed kan het ook eenvoudig vrij van de wand worden geplaatst.

+
+
+
+
Frei im Raum

Unieke hoofdgedeelten die u kunt bevestigen aan het bed

Unieke hoofdgedeelten die u kunt bevestigen aan het bed Svane Berlin 630 en Svane Paris 630 hoofdgedeelten zijn eenvoudig te monteren en bruikbaar als ruggensteun voor twee personen. De bevestiging van het hoofdgedeelte is zeer elegant en tegelijk robuust, zodat het bed op elke plaats in de ruimte kan worden opgesteld. Afgebeeld: Svane Berlin 630.

Creatieve interieuroplossingen

Voorbeelden van ruimteplannen die goed functioneren binnen ons concept voor vrije opstelling in de ruimte.

De meeste Svane nachtkastjes zijn van beide zijden toegankelijk


Het concept voor vrije opstelling in de ruimte bevat ook de nachtkastjes Svane City (afgebeeld) en Svane Metro. Deze nachtkastjes zijn van beide zijden even goed toegankelijk.

Svane Opera voetenbank – extra berg- en zitruimte gecombineerd

Svane Opera voetenbank zorgt voor dubbele berg- en zitruimte. De voetenbank kan voor of achter het bed geplaatst worden. In feite kunt u hem vrij op elke plaats in de ruimte opstellen.